Зеленський пояснив читачам найтиражнішої німецької газети Вild, яка різниця між ним і його кіноперсонажем Василем Голобородьком, чому він не їздить на велосипеді на роботу, і яким чином має намір відстоювати територіальну цілісність України.

Щодо війни з Росією, яка триває на сході країни, Зеленський зазначив свою позицію і назвав важелі для звільнення українських територій.

"Моя позиція ясна і проста. Потрібні важелі, щоб звільнити нашу територію, відновити нашу територіальну цілісність та суверенітет і повернути наш народ. Санкції - це дипломатичний інструмент для досягнення результатів, я маю на увазі припинення вогню і відновлення територіальної цілісності і суверенітету України", - сказав гарант.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Всі війни коли-небудь підходять до кінця. Ми зробимо все, щоб домогтися припинення вогню і зупинити вбивства і страждання нашого народу в найближчому майбутньому. Ми повинні дати дипломатам шанс розмовляти, поки мовчить зброя. Я розраховую на це. І сподіваюся, що це почують в Москві", - зауважив Зеленський.

За його словами, діалог з Путіним він "почне з того, що Донбас і Крим - це Україна".

"Крим - це Україна. І ми сподіваємося, що скоро він повернеться. Я дуже люблю Крим. Я бував там багато раз. Це унікальне місце в Україні зі своєю природою та історією. Для мене Крим завжди був і залишається частиною України", - підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, Зеленський разом із дружиною прибув до Парижа

Як повідомляв портал Знай.ua, партія "Слуга народу" Володимира Зеленського оприлюднила оновлений списоккандидатів на позачергові вибори до ВО

Також Знай.ua писав, Зеленський зустрівся із Тимошенко через розпуск Ради