Хоча Петро Порошенко вже кілька місяців, як не є Президентом України і його повноваження на цій посаді гідно змінив Володимир Зеленський, але ті "подарунки", які Петро Олексійович залишив після себе, ще довго будуть відгукуватися луною по всій країні.

Читай Знай.Uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Порошенко дебати
Порошенко дебати

Один з таких "подарунків" показав український юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. На цей раз мова піде про Наталю Бернацьку - діючого секретаря Центральної виборчої комісії України та колишнього першого заступника міністра юстиції.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Наталія Бернацька

Секретар ЦВК володарка не тільки модельної зовнішності платинової блондинки з ідеальним манікюром, але ще й інших більш матеріальних багатств.

"Наталія Іларіонівна мільйонерка. Вона задекларувала... 450 тисяч гривень, 40 тисяч євро і 290 тисяч доларів. Крім того, Наталія володіє колекцією елітних шуб, коштовностей і величезною квартирою в центрі Києві. В автопарку нашої "героїні": Lexus RX350 і Porsche Cayenne, загальною вартістю... близько 100 тисяч доларів. Ну і за старою-доброю традицією, всі ці блага були придбані на скромну зарплату держслужбовця. Ось саме так, живуть "прості" українські чиновники, епохи Петра Олексійовича."

Парадокс полягає в тому, що Порошенко вже ніби як, не у справ, а чиновники його епохи продовжують займати свої посади. Однак, Шнайдер висловлює впевненість у тому, що Володимир Зеленський скоро з усім розбереться і виправить цю помилку, а всі ми забудемо таких горе-чиновників.

В коментарях українці висловили свою думку на цей рахунок:

"Скромняжка", "І не забудьте це все конфіскувати у неї, адже це не на зарплату куплено. А значить хабарі. А потім можна і посадити.", "Так, черговість вже набуває закономірності. Тільки черга ця вибудовується в аеропортах і на кордонах, в ім'я їх від'їзду типу на відпочинок, лікування і ТД. Без зворотного квитка.", "Ганьба,що сказати.Злодійка не у в'язниці", "Забрати у цієї "роботяги" все, нехай в одних трусах сидить", "Все нажите непосильною працею"

Нагадаємо, у НАБУ провели очну ставку з людьми експрезидента, намагались поділити "Центренерго".

Як повідомляв портал Знай.uа, схеми Порошенка показали українцям.

Також Знай.uа писав про те, Гачків здав Кононенко і Порошенка з потрохами.