У Канаді сталося НП з прем'єр-міністром Джастіном Трюдо. Літак Ліберальної партії Канади, на якому Трюдо подорожуватиме під час виборчої кампанії, зіштовхнувся з автобусом журналістів в аеропорті.
Про це повідомляє CBC News.
Інцидент трапився в аеропорту Вікторії, столиці провінції Британська Колумбія. Повідомляється, що Джастін Трюдо разом з журналістами прилетів в столицю провінції для проведення агітації. Автобус для представників ЗМІ, який повинен був відвезти їх до терміналу, під час від'їзду з аеродрому зачепив крило літака. Через це на крилі утворилася помітна подряпина.

В результаті інциденту ніхто не постраждав. У штабі Трюдо повідомили, що змін в планах прем'єр-міністра не передбачається, однак професійна оцінка ушкоджень обов'язково буде проведена.

Варто додати, що чергові парламентські вибори пройдуть у Канаді 21 жовтня. Офіційний старт виборчій кампанії було дано в середу 11 вересня, коли Трюдо розпустив парламент. Тоді ж публіці вперше презентували брендований літак Ліберальної партії.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з прем'єр-міністром Британії Борисом Джонсоном.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Джонсон, Туск і Трюдо потужно підтримали Зеленського: Росії немає місця у G8.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що Трюдо пообіцяв Зеленському те, чого чекала вся Україна: Путін кусає лікті, це точно кінець.