Глава української держави Володимир Зеленський вперше прокоментував заяви бізнесмена Ігоря Коломойського, який вважає, що Україні необхідно відновити стосунки з Російською Федерацією. Свою заяву президент озвучив у місті Очаків.

За словами Володимира Зеленського, зовнішньополітичний курс країни повинен визначати президент, за участю уряду та суспільства, але не окремі бізнесмени, пише портал "Хвиля".

Володимир Зеленський в Очакові, Антикор
Володимир Зеленський в Очакові, Антикор

"Я хотів би, щоб я, як президент, думав про міжнародні відносини та вектор України, а не якийсь бізнесмен в Україні. Мені здається, що це правильно. Я, уряд, суспільство можемо говорити про це, але це все-таки рішення державного рівня", — підкреслив Зеленський.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

А ось відповідаючи на питання про те, чи можливе відновлення співпраці з Росією у сфері ВПК після припинення війни на Донбасі, або "доведеться чекати ще і повернення Криму", Зеленський зазначив, що йому в цілому подобається такий настрій, коли люди думають про те, що відбуватиметься після закінчення війни.

Нагадаємо, Зеленський стривожив здогадками про пранкера "Джокера": "Він зараз серед нас...".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський змусив мера Очакова червоніти на очах у всього міста: "Їх тут немає".

Знай.uа писав, Зеленський повторив перед Небесною Сотнею головну обіцянку Порошенка.