У Єлисейському палаці, що в Парижі, завершилися переговори у "нормандському форматі" за участю президентів України, Росії, Франції та канцлера Німеччини. Так, вона тривала більше двох годин. Нарізі ж розпочалася двостороння зустріч Зеленського та Володимира Путіна.

Зауважимо, що у понеділок, 9 грудня, у Парижі офіційно розпочалася зустріч у "Нормандському форматі" за участю глав чотирьох держав: України, Росії, Франції Німеччини. Відтак, у Єлисейському палаці Володимир Зеленський, Еммануель Макрон, Ангела Меркель і Володимир Путін сіли за стіл переговорів, аби вирішити питання збройного конфлікту на території Донбас.

"Нормандська зустріч" в Парижі
"Нормандська зустріч" в Парижі

Нині ж саміт, який тривав дві години, закінчився та розпочалися двосторонні переговори президента України Володимир Зеленський і глава РФ Володимир Путін.

Нагадаємо, що Путін під час "нормандської зустрічі" зробив дивний жест у бік Зеленського, щоб той не затуляв собою камери фотографів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленському перед "Нормандським форматом" нагадали головну обіцянку, відео.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський спрогнозував підсумок розмови Зеленського з Путіним: "Мушу вас засмутити..."