В українському парламенті помітили нардепів з дуже дорогими аксесуарами, які політики принесли на собі на засідання. Так, в об'єктив фотографів потрапили розкішні чоловічі годинники і жіночі сумочки відомих брендів, ціни на які варіюються від десятків прожиткових мінімумів до квартири в українській столиці.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Відомо, що народний депутат від "Слуги народу" Роксолана Підласа прийшла в парламент з культовою сумкою Dolce&Gabbana Sicily, вартість якої становить близько 40 тисяч гривень. Фото 25-річної депутатки в кулуарах ВРУ опубліковано на Facebook-сторінці Анни Стешенко. Сумочку Sicily від Dolce&Gabbana Sicily в Києві можна купити за 1375 євро або трохи менше 40 тисяч гривень, що є середньою зарплатою нардепа на місяць.

Роксолана Підласа, скрін із соцмережі
Роксолана Підласа, скрін із соцмережі

Сумочка Роксолани Підласої, farfetch.com
Сумочка Роксолани Підласої, farfetch.com

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також у парламенті красувалася депутат від "Слуги народу" Ольга Коваль з сумочкою Furla з останньої колекції. Відповідне фото зробив Ян Доброносов, після чого воно "пішло" в мережу.

Ольга Коваль з сумочкою Furla, Facebook
Ольга Коваль з сумочкою Furla, Facebook

Сумочка Furla
Сумочка Furla

"Парад брендів в Раді триває. Знайомтеся, "Слуга народу", депутат Ольга Коваль. Під час виборів була формальним керівником штабу партії "Слуга народу" в Київській області. Донька екскерівника головного управління Київської обласної адміністрації, якого звинувачували у вимаганні та отриманні хабара в розмірі $25 тис. Сьогодні депутат прийшла в Раду з сумкою Furla з останньої колекції. Всього-то (за депутатським мірками) за $464, це третина середньої депутатської з.п. Правда, в перший день роботи нової Ради Коваль було помічено з рожевою Gucci за $2650. Ймовірно, "слуга" таки скромніше і ближче до людей стала", — пише Стешенко.

Григорій Суркіс з годинником Patek Philoppe, фото: УП
Григорій Суркіс з годинником Patek Philoppe, фото: УП

Ще на засіданні українського парламенту помітили на руці нардепа від фракції "Опозиційна платформа — За життя" Григорія Суркіса дорогий годинник класу "люкс" швейцарської компанії Patek Philippe. У магазинах пропонують придбати такий виріб за 18,9 тисяч доларів, тобто трохи більше 454 тисяч гривень. Варто зазначити, що годинник цієї марки вважаються одними з найдорожчих серійних годинників у світі.

Нагадаємо, Ляшко пообіцяв пляшку коньяку будь-кому: як отримати приз від екснардепа.

Як повідомляв Знай.uа депутат влаштував "салон краси" в Раді: борода і тату замінили кнопки голосування, відео.

Знай.uа писав, СБУ затримала Павловського, головного підозрюваного у справі Гандзюк.