Відомий український журналіст, і як свідчать чутки, кандидат на посаду київського міського голови Андрій Пальчевський звернувся до української влади з потужним послання у вигляді вірша, який записав на відео.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андрія Пальчевського в мережі Facebook.

Народное послание властям:

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Vrijdag 14 februari 2020

"Поля засійте, нагодуйте старців, дітей від раку, гади вилікуйте. Дороги будуйте, вистачить нам хрестів, і світло в селищах, містах увімкніть, пишатися треба миром, не війною, культурою, а не армією баранів, веселощами, а не жебрацькою країною, де всяка наволоч й нова, й стара, завжди п*здить з екранів". Це народний вірш, послання новій владі, а читав його я - Андрій Пальчевський.", - зазначив блогер.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський розповів, чому рейтинг Зеленського котиться вниз.

Як повідомляв Знай.uа торкнеться всіх - українцям намагаються закрити рота одним законом, під офісом Зеленського готують мітинг.

Знай.uа писав, Пальчевський оцінив реальну загрозу коронавіруса з Китаю - прид*рковатый педіатр, що робити?.