Народна депутатка від фракції "Слуга народу" Вікторія Кінзбурська з'явилася в Раді з сумкою Prada за 63 тисячі гривень. Цікаво, що місячна зарплата чиновниці становить не більше 40 тисяч гривень.

До того, як потрапити в президентську партію Кінзбурська була чиновником, яка по декларації, поданій минулого року, за рік отримувала лише 87 225 гривень.

Такі гроші вона заробляла на посаді завідуючої сектором правової роботи Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції в Харківській області.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

При цьому у вівторок, 18 лютого, нардеп засвітилася в парламенті з зеленою сумкою Prada, яка зараз коштує близько 62 700 гривень. Про це повідомила журналістка Ганна Стешенко на своїй Facebook-сторінці.

Вікторія Кінзбурська в Раді
Вікторія Кінзбурська в Раді

нардеп Кінзбурська з брендовою сумкою
нардеп Кінзбурська з брендовою сумкою

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, з сумкою відомого бренду в парламент прийшла нардеп від ОПЗЖ, член Комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики Антоніна Славіцька.

Як повідомляв портал Знай.uа, нардеп від "Слуги народу" Євгенія Кравчук потрапив у безглузду ситуацію під час голосування в Раді.

Також портал Знай.uа писав, що нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко знімав сторіс для Instagram під час голосування за внесення поправок у закон про ринок землі.