Президент України Володимир Зеленський заявив, що до мітингів, які влаштували у селі Нові Санжари Полтавської області, можуть бути причетні ті сам люди, які проводять акції проти земельної реформи по всій країні.

Варто зауважити, шо у селищі Нові Санжари місцеві жителі, частина з яких, як виявилося, є не тамтешніми, протестують проти того, аби там не розміщували евакуйованих з Китаю українців. Активісти перекрили в'їзди в селища своїми автомобілями, вантажівками і навіть тракторами. А коли ж українці прибули на місце, то вони закидали їх автобуси камінням, а поліцейських – побили.

Протести у Нових Санжарах, фото:poltava.to
Протести у Нових Санжарах, фото:poltava.to

Наразі ж Зеленський заявив, що знає, хто може бути причетним до цього.

"Я думаю, що ми дуже скоро побачимо, що люди, як на агітаціях проти земельної реформи і проти того, щоб наші громадяни були в Україні, будуть збігатися навіть їхні обличчя. Це, на жаль", - заявив український лідер.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олег Ляшко заявив, що готовий прийняти у себе вдома українців, яких було евакуйовано з Китаю.

Також Знай.uа" писав, в мережі з'явилося відео з борту літака, який евакуює українців з Уханю.