Лідер парламентської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко розкритикувала те, що напередодні був прийнятий закон про ринок землі і пообіцяла, що розбереться з кожним, хто до цього причетний. Про це вона розповіла під час виступу перед журналістами.

"Це не українська Верховна Рада за її складом і вона вже не буде служити Україні. І чим швидше народ України позбавиться від такого президента і від такої Верховної Ради, і їх породження – такого уряду, тим швидше Україна зможе встати в повний зріст", - пояснила Тимошенко.

Юлія Тимошенко пообіцяла, що звернеться в Конституційний суд для того, щоб визнали неконституційність прийнятого закону.

Юлія Тимошенко, скріншот: Телеграм / PavlovskyNEWS
Юлія Тимошенко, скріншот: Телеграм / PavlovskyNEWS

"Ми не тільки повернемо нашу землю українцям, а ми ще й залучимо в свій час, коли ця влада піде (а піде вона дуже швидко) до кримінальної відповідальності кожного, хто стояв за цією аферою. Починаючи від президента Зеленського, керівника комітетів і закінчуючи кожним, хто до цього причетний ", – заявила Тимошенко.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Крім того, лідер фракції заявила, що народні депутати від "Європейської солідарності" підтримали закон, так як у Петра Порошенка в розпорядженні є гектари землі.

"Фракція ("Слуга народу") не набрала 226 голосів. Допоміг Петро Порошенко, тому що він керує сотнями тисяч гектарів землі. І допомогла фракція "Голос", тому що там дві третини лобістів фінансових кіл", – сказала Тимошенко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко запропонувала депутатам несподівану ідею на карантині, що буде з Радою.

Як повідомляв Знай. ua, Тимошенко скипіла з-за евакуйованих українців, відео.

Також Знай. ua писав, що Томенко показав політичний маскарад та історичні рекорди в Раді.