Ведуча програми ″Право на владу″ Наталія Мосейчук не стримала своїх емоцій і просто в прямому ефірі сказала все, що думає про депутатів.

Черговий випуск ток-шоу цього разу відбувся за новими, карантинними правилами. В студії знаходилась лише ведуча і знімальна група. Глядачів у студії не було, а всі запрошені на програму гості були в он-лайні на Skype-зв'язку.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

Та незважаючи на це, запрошені на програму нардепи таки зуміли влаштувати безлад в програмі, кричали і перебивали один одного, сипали взаємними звинуваченнями, підвищували голос і доводили свою правоту, не слухаючи інших.

″Гарячі бої″, зокрема, влаштували народний депутат від фракції ″Слуга народу″ Олександр Дубінський та депутат від ″Європейської солідарності″ Олексій Гончаренко.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Насилу вгамувавши обох, Мосейчук сказала все, що накипіло за багато часу.

″Можна я поділюся з вами тим, що я відчуваю Я звичайна українка, я ходжу і голосую, я дивлюся ваші виступи, політиків. І чесно кажучи, так соромно... Тому що приходить одна влада— киває пальцем на попередників. Приходить нова влада, і знову є притензії до цих ″папєрєдніків″. І чесно кажучи, ви так задовбали. Тим, що ви постійно звинувачуєте одне одного і не можете навести лад в цій країні. Ви приходите до керма, лише для того, щоб потім позвинувачувати інших. Таке складається враження. Не ображайтеся, будь ласка, але це правда″, - емоційно зізналась Наталя Мосейчук.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у програмі "Право на владу" новий міністр МОЗ не зміг відповісти на питання Тимошенко та "втік"

Як повідомляв портал Знай.ua, у програмі "Право на владу" фермери розкритикували земельний закон Зеленського

Також Знай.ua писав, до Верховної Ради подали п'ять нових законопроектів про скасування ринку землі