Перша Леді України Олена Зеленська взяла участь у підготовці роликів “Всеукраїнської школи онлайн”. На ролику, який відкриває серію освітніх відео Олена позує у сукні українського бренду за 1439 гривень.

Олена Зеленська неодноразово для своїх виходів на публіку обирала одяг українських марок та дизайнерів. Нерідко на Першій Леді можна було побачити одяг максимально бюджетних брендів. Так і цього разу, дружина Президента одягла сукню від MustHave: темна синя сукня у білий квадрат довжини міді. Окрім того, на жінці були нейтральні білі кросівки та легкі кучері. Разом із тим, обличчя Першої Леді може викликати здивування: воно відверто набрякле, що зістарило дружину Президента, тоді як зазвичай Олена Зеленська має дуже свіжий і молодий вигляд.

Олена Зеленська знялась в ролику для школярів, на якому попросила їх бути сміливими і дотримуватись правил карантину. Зеленська запевнила, що вона розуміє складнощі, нудьгу та сум за друзями, проте наголосила, що перебувати в самоізоляції - це нині вчинок супергероїв. Перша Леді стверджує, що вона може зрозуміти школярів тому, що регулярно спілкується зі своїми дітьми-школярами, які також зіштовхнулись із необхідністю навчатись дистанційно і не вести звичний спосіб життя.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська не стрималась у день народження президента: "Ніколи не спокійно".

Як повідомляв портал "Знай.ua", українська Кейт Міддлтон - найкращі образи іменинниці Олени Зеленської.

Також "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська відмовилася від хутра за прикладом Єлизавети ІІ, перший прецедент в історії України.