У державній президентській резиденції "Синьогора" на Прикарпатті можна неофіційно домовитися про проведення заходів.

Про це змогла дізнатися журналістка 4 каналу, яка спробувала організувати на режимному об'єкті умовне весілля.

Жінка завітала до резиденції, в якій ще взимку катався на лижах президент Володимир Зеленський, і під прикриттям нареченої втерлась у довіру працівникам "Синьогори".

Весілля у державному маєтку «Синьогора», де відпочиває Президент - недорого та доступно

👰🤵 У державному маєтку «Синьогора», де відпочиває Президент протизаконно організовують весілля. Журналісти Хто як живе? перевірили, чи можна організувати виїзну церемонію на території.

Geplaatst door 4 КАНАЛ op Woensdag 1 juli 2020

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Як виявилося, довго вмовляти співробітників держустанови не довелося. Виявилося, що на "дачі президента" можна навіть провести виїзну церемонію за участі представника РАЦСу.

Гостей на закритий об'єкт пообіцяли проведуть як екскурсантів. Вартість послуг доволі невелика: за приміщення для заходу з восьми осіб візьмуть 1 тис. грн, плюс 50 грн за кожного додаткового гостя. Меню теж доволі недороге: від 350 грн на людину і вище, у залежності від вибору страв. Гостей зможуть розмістити на ніч у котеджах на дві сім'ї вартістю 2000 грн за ніч.

Як пояснюють юристи, "Синьогори" не мають права на комерційну діяльність. Окрім цього, той факт, що це лише усна домовленість, показує, що гроші, скоріш за все, будуть проведені неофіційно і підуть у кишені працівникам.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський не стримав дане слово перед шахтарями по погашенню боргів "Центренерго" – профспілка.

Також Знай.uа писав, Порошенко налетів на Зеленського з обвинуваченнями, ввижається Путін.