З'явилася інформація, що в українській столиці перед будівлею Печерського суду зібралися прихильники колишнього президента України Петра Порошенка. Варто зазначити, що публіка зустріла свого ватажка з плакатами, гаслами і словами підтримки.

Порошенко в оточенні охорони пройшов до будівлі суду через натовп своїх шанувальників і активно їх вітав, потискуючи руки. В один прекрасний момент п'ятий президент несподівано підійшов до людини з камерою зачепив її вибив з рук. Прокурори хочуть відібрати у Порошенка закордонний паспорт, щоб він не міг покидати країну.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Україна зараз".

"Порошенко зламав камеру операторові. Петру Порошенку продовжують обирати запобіжний захід у справі про незаконне призначення глави Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка. Перед Печерським судом Києва зібралися прихильники п'ятого президента України. Порошенко з ними вітався, простягав руки і в пориві зачепив камеру оператора. Судячи з відео, та впала.", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що колишній прикордонник, який нібито пропустив п'ятого президента України Петра Порошенка і його сім'ю на відпочинок на Мальдіви у січні 2018 року, отримав підозру в незаконному переправленню осіб через державний кордон України. За інформацією слідства, прикордонник у січні 2018 року надав незаконну вказівку підлеглим, щоб ті пропустили через кордон Петра Порошенка і його сім'ю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський поділився враженнями про Одесі, без залякувань і "роздачі слонів" не обійшлося.

Як повідомляв Знай.uа Зеленського просять заборонити впровадження 5G - негативно впливає на здоров'я.

Знай.uа писав, від Зеленського вимагають створити в Україні "захисники" російської мови – давати гроші з бюджету.