Популярний український шоумен і продюсер Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, розповів усю правду про конкуренцію зі своєю творчою напарницею Настею Каменських, а також про популярність.

Відомий співак повідомив цікаві подробиці під час зустрічі з журналістами, передає Политека.

Насправді, за словами Потапа, ніякої конкуренції з Каменських немає і бути не може:

"Ти знаєш, всі хотіли б, щоб ми з Настею були суперниками. Але ми на такому рівні, що всі досягнення Насті – мої досягнення, а всі мої досягнення – її досягнення. Я вже награвся в ці ігри, я виграв всі призи."

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також продюсер розповів про другу хвилю своєї популярності:

"Досить Потапа і Винника, тому що у мене друга хвиля популярності, тому що тепер мене люблять жінки у віці, ну і всі інші".

Олексій зізнався, що шанувальників зустрічає часто:

"Мене зустрічають біля магазину і кажуть: "Потап, ми вас так любимо"".

Нагадаємо, мама популярної співачки Насті Каменських розповіла про стосунки дочки і репера Потапа. Зараз вже відомо, що в ході розмови мати співачки розповіла, що не дає ніяких порад своїй доньці, адже вона має чудовий смак та відмінне внутрішнє чуття.

"Я б хотіла щось порадити, але Настя має настільки приголомшливий смак і внутрішнє чуття, що їй не потрібно нічого радити, вона просто молодчинка", - зазначила Кудлай.

Разом з тим варто відзначити, що багато хто помітив, що останнім часом Настя Каменських сильно схудла і стала виглядати набагато краще. Співачка, яка виступає під псевдонімом NK, на два роки змогла скинути 20 кілограмів. Як їй це вдалося?

Також портал раніше писав, що нове відео Каменських довело фанатів до сліз.

Як повідомляв "Знай.uа", скільки коштує виступ зірки на Новий рік.

Також "Знай.uа" писав, що Каменських поділилася таємницею.