Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, і в цей раз Анна Сєдокова не розчарувала своїх підписників і вивалила в мережу відверте фото. Артистка відображена в якійсь дивній кольчузі, одягненій на голову, яка приховує ще й шию. При цьому, видно, що зона декольте у неї залишається голою. На обличчі зірки яскравий професійний макіяж з накладними віями і червоною помадою. На цьому фото Анна облизує якийсь довгий ніж або меч. У підписі до світлини Сєдокова розповідає про ножові поранення, натякаючи на чоловіка, який її врятував.

"Знаєте, з ким би я не хотіла опинитися поруч? От, припустимо, у тебе гостре ножове. За статистикою лише одна людина почне накладати джгути, сорочку розривати на собі, мочити її в горілці, адже ліків немає. Затискати рукою твої рани. У декількох людей буде паніка. Ще кілька втечуть викликати швидку з криками – "нічого краще не чіпати", ще парочка залишиться на місці, нічого не роблячи, адже інші побігли вже, та й краще не чіпати рани брудними руками, все на благо. Ось ці типи найнебезпечніші. Я вдячна тобі за те, що ти не такий. За те, що ти, не знаючи, що й не розуміючи нічого, все ж щось робиш, а гостре ножове заживе, і скоро всі закричать – "ми відразу говорили, що це фотошоп"... А це він і прекрасна фотографія @dvelichko. Мейк @romanovamakeup", - написала Седокова.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Нагадаємо, Анна Сєдокова привітала чоловіків гарячим фото в бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розпусна Сєдокова осідлала дещо тверде.

Також портал "Знай.uа" писав, що Сєдокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".