ПЦУ "переїхала" до інтернету — записки за здоров'я та упокій близьких можна подати онлайн

В умовах пандемії коронавіруса Covid-19, всій Україні довелося змінити звичний ритм життя. Щоб уберегти себе і близьких від смертельної інфекції, необхідно залишатися вдома і дотримуватися карантину. Міністерство охорони Здоров'я і Президент України Володимир Зеленський закликали залишатися вдома навіть на Великдень, і не ходити в церкву. Але Православна церква України ( далі ПЦУ) пішла назустріч своїм парафіянам і організувала можливість подавати записки за здоров'я та упокій онлайн. Про це повідомила прес-служба ПЦУ.

свічки, фото pixabay
свічки, фото pixabay

Спецназ простежить за любителями шашлику і яєчними борцями — чого чекати українцям на великодні свята

Україна вперше у своїй історії зустріне світле свято Великодня в умовах карантину. З'явилася інформація, що у разі непокори громадян і їх великого скупчення під час свят співробітники правоохоронних органів можуть залучати сили спецпризначення.

Спецназ "Корд", скріншот: YouTube
Спецназ "Корд", скріншот: YouTube

Громадський транспорт в Україні відновить свою роботу не раніше червня – Криклій

Міністр інфраструктури Владислав Криклій вважає, що українцям поки що не варто чекати змін щодо громадського транспорту в країні, адже відновить він свою роботу не раніше червня. Варто зауважити, що наразі через смертельний коронавірус та карантин, який введений в державі, українці залишилися без громадського транспорту та пересуваються виключно на власних авто.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Владислав Криклій, скрін відео
Владислав Криклій, скрін відео

Кива з Ради обурився крадіжкою окулярів, очі будуть у небезпеці - "Про який бюджет може йти мова"

Народний депутат України від фракції "Опозиційна платформа — За життя" Ілля Кива в сесійній залі Верховної Ради під час пленарного засідання записав термінове звернення, в якому заявив, що у депутатів немає захисних окулярів.

Ілля Кива, скріншот: YouTube
Ілля Кива, скріншот: YouTube

Цей рік не останній - в Єрусалимі відбулося сходження Благодатного вогню

У Велику суботу в храмі Гробу Господнього зійшов Благодатний вогонь. Щоправда, цього року через пандемію коронавірусу, який бушує у всьому світі, церемонія пройшла без паломників.

Благодатний вогонь, фото з вільних джерел
Благодатний вогонь, фото з вільних джерел