У результаті ДТП загинув так званий прем'єр-міністр невизнаної Абхазії Геннадій Гагулія.

гагулия


Що відомо про терориста
Геннадій Леонідович Гагулія народився 4 січня 1948 році в селі Лихни Гудаутського району Абхазької АРСР.
У 1972 році закінчив факультет "Промислове цивільне будівництво" Білоруського політехнічного інституту в Мінську (нині - Білоруський національний технічний університет).
У 1972-1974 роки - майстер, потім виконроб Гудаутського будівельного управління №4 тресту №16 Міністерства будівництва Грузинської РСР (нині - Грузія).

З червня 1974 року по вересень 1976 року - головний інженер пересувної механізованої колони №144 тресту №16 Мінбуду Грузинської РСР.

З 1977 по 1986 рік - заступник директора комбінату громадського харчування на озері Ріца Міністерства торгівлі Абхазької АРСР.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

З вересня 1991 року по червень 1992 року - голова Державного комітету із зовнішньоекономічних і межреспубликанских зв'язків Ради міністрів Абхазької АРСР.
З грудня 1992 року по січень 1995 року - заступник голови Ради міністрів Республіки Абхазія, голова Комітету з питань зовнішньоекономічних зв'язків.

З січня 1995 року по квітень 1997 року - прем'єр-міністр Абхазії (республіку в цей період очолював Владислав Ардзінба).

З березня по листопад 2002 року - президент Торгово-промислової палати Республіки Абхазія.

З грудня 2002 року по квітень 2003 року знову очолював уряд Абхазії, змінивши на посту прем'єра Анрі Джергенія.

У 2003-2004 роки - керівник Адміністрації президента Абхазії Владислава Ардзінба.

З червня 2004 року по квітень 2018 року - президент Торгово-промислової палати Республіки Абхазія.
24 квітня 2018 роки так званий президент невизнаної Абхазії Рауль Хаджимба підписав указ про призначення Геннадія Гагула "прем'єр-міністром Абхазії".

Був нагороджений орденом "Ахьдз-Апша" II ступеня.
Був одружений, мав двох дітей. Дружина Заїру Отирба, головний лікар Гудаутської районної лікарні. Дочка - Асіда, лікар. Син - Астамур, підприємець, очолює торгове підприємство "Преміум".


Нагадаємо, з'явилися нові подробиці страшної аварії, в якій загинув прем'єр невизнаної Абхазії Геннадій Гагулія.


Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережі з'явилося фото з Росії, на якому зображено колишнього "міністра доходів і зборів" окупаційної адміністрації на Донеччині Олександра Тимофеєва з позивним "Ташкент" і екс-радника ватажка бойовиків Олександра Захарченка – Олександра Казакова.

"Ташкент"
"Ташкент"


Також Знай.ua писав про те, що звинувачення Росії на адресу "екс-віце-прем'єра" ДНР" Олександра Тимофєєва (позивний "Ташкент") довели, що екс-ватажка фейкової республіки Олександра Захарченка вбили на замовлення Кремля.