В американському штаті Каліфорнія сталась моторошна трагедія. Чоловік розстріляв людей разом зі своєю дружиною, а потім наклав на себе руки на очах у копів.

Про це інформує ABC News з посиланням на місцевих правоохоронців.

В результаті стрілянини В Бейкерсфілді загинуло шестеро людей. Поліція говорить, що жертв може бути й більше.

Трагедія сталась у середу, близько 17:20 за місцевим часом. В офіс однієї з транспортних компаній увірвався озброєний чоловік та відкрив вогонь по присутніх.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Це підтвердили в управлінні шерифа округу Керн в Каліфорнії.

За даними правоохоронців, підозрюваним є чоловік, який разом з дружиною зайшов до будівлі, і де в нього зав'язався конфлікт з працівниками компанії, в ході якого він дістав зброю та відкрив стрілянину. Він застрелив двох осіб, включаючи дружину.

Поліція повідомила, що після цього в офісі з'явився ще один чоловік, який вступив у перестрілку з нападником,після чого підозрюваний вистрілив і убив ще й його.

Потім підозрюваний відправився до житлового будинку, де, як стверджує поліція, він застрелив щекількох людей.

Після цього підозрюваний, імовірно, викрав автомобіль, в якому перебували жінка з дитиною. Останні, як говорять копи, не постраждали.

За даними влади, після того, як підозрюваний зіткнувся з правоохоронцем, він убив себе, простеливши грудну клітку.

Дивіться: Вбивство по-голлівудськи. Українку вбили в США

Нагадаємо, початок навчального року в одній із київських шкіл сталась трагедія. Учень раптово накинувся на вчительку та наніс їй багато ударів ножицями.

Як повідомляв Знай.ua, у вівторок, 11 вересня, в Києві на вулиці Васильківській невідомий вистрілив у дівчину, яка мирно сиділа на лавці зі своїм молодим чоловіком.

Також Знай.ua писав, у Києві зарізали відомого волонтера у власній квартирі. В відомого активіста і волонтера з Криму Анатолія Декіна. Чоловік був більш відомий на прізвисько "Талібан". Волонтер відстоював український Крим ще з 1991 року.