Маленьке містечко Тумсборо, що в штаті Джорджія, США, виставили на продаж. Покупець повинен буде віддати за нього $1,7 мільйона, що прирівнюється до вартості квартири в елітному районі Нью-Йорка.

Цю інформацію повідомляє Craigslist.

Майбутній власник Тумсборо буде володіти не тільки житловими будинками, а також рестораном, готелем, млином і навіть знаменитим оперним театром. Крім того, у місті також є бенкетний зал, комора для зберігання бавовни, перукарня з "антикварними кріслами", старовинна будівля банку, залізничне депо 1869 року будівництва, штучний ставок, артезіанське джерело і "неопрацьовані поклади бокситів".

"Нинішні власники сподіваються, що Тумсборо опиниться в хороших руках. Нові господарі повинні розуміти унікальність цього місця і важливість збереження його історичного вигляду" йдеться на сайті міста

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Продавці мріють, щоб місто стало туристичною визначною пам'яткою, музеєм під відкритим небом, або ж, місцем проведення музичних фестивалів чи зйомок кінофільмів.

Невелике містечко було засновано у другій половині XIX століття і будувалося навколо залізничного депо. Загальна площать Тумсборо - 4,9 кв. км.

Нагадаємо, президент ФК "Динамо" Київ Ігор Суркіс планує продати легендарний футбольний клуб своєму другові Нестору Шуфричу. Реведжук повідомляє з посиланням на свої джерела інформації, що переговори вже відбулися.

На даний момент у "Динамо" досить непростий період і клуб вилетів з Ліги Чемпіонів, програвши амстердамському "Аяксу". Також в цьому році "Динамо" буде виступати в Лізі Європи, де призові набагато менше.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" питання про зміну тарифів на пасажирські перевезення необхідно терміново вирішити. Таку інформацію під час конференції Grain Ukraine повідомив директор по економіці і фінансам Укрзалізниці (УЗ) Андрій Рязанцев.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в Україні від маленьких міст до мегаполісів протягом останнього року, немов гриби після дощу, почали виростати один за одним магазини конфіскату.