У НАТО назвали єдиний спосіб врегулювання ситуації на Донбасі.

Генеральний секретар НАТО


Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг висловив думку спільноти щодо правильного шляху врегулювання конфлікту на Донбасі.
Посадовець заявив, що переговори є єдино вірним шляхом врегулювання ситуації навколо України і на Донбасі зокрема, передає "Інтерфакс-Україна".

"США прийняли рішення про надання Україні додаткової матеріальної допомоги. Але, що ще більш важливо, ми підтримуємо зусилля, які стосуються пошуку політичного рішення шляхом переговорів, зусилля по реалізації Мінських угод. Ми не бачимо іншого рішення, крім політичного через переговорний процес ", - підкреслив представник НАТО.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Генсек також нагадав, що Альянс і союзники надають серйозну допомогу Україні, політичну підтримку її територіальної цілісності і ніколи не визнають анексію Криму.
Столтенберг зазначив, що ця допомога полягає у беззаперечній підтримці проведених Києвом реформ, вдосконалення управління і кіберпростору України.

НАТО


Нагадаємо, Москва спробує максимально використати ситуацію із загибеллю Захарченка на свою користь.

Рейтинги Путіна падають
Рейтинги Путіна падають

Про це розповів співдиректор програм зовнішньої політики та міжнародної безпеки Центру Разумкова Михайло Пашков, повідомляє "Апостроф".

Михайло Пашков

Експерт вважає, що на сході України Путіну не потрібна ні війна, ні мир, у той же час важливо припинити обговорення кримського питання.

"Ліквідацію ватажка "ДНР" Олександра Захарченка Путін використає як привід для блокування переговорів у Мінську, щоб зробити паузу у питанні Донбасу, переключившись тим часом на більш важливий "фронт" - президентську кампанію в Україні", - вважає експерт.


Як писав раніше Знай.uа, країни НАТО готові до нападу у відповідь на кібератаки Росії.

Про це заявив в інтерв'ю генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг, - пише Axios.

Так члени-країни Північно-Атлантичного альянсу можуть застосувати п'яту статтю статуту НАТО.

Кібератаки Росії


Також Знай.uа писав про те, що спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер повністю підтверлив раніше озвучені інформацію про готовність надати ЗСУ новітнє озброєння.