Дуже важливий день для корейської політики настав. У столиці Північної Кореї стартував так званий саміт Кім Чен Ина і президента Південної Кореї Мун Чже Іна.

Завдяки повідомленням видання Reuters стало відомо, що північнокорейський лідер зустрів південнокорейського колегу в аеропорту з почесною вартою та військовим оркестром.

Відомо, що після пишної церемонії прийому вони поїхали на чорному лімузині Mercedes в резиденцію для почесних гостей "Пекхвавон", де Мун Чже Ін житиме під час триденного візиту. Сьогодні, 18 вересня, лідери проведуть переговори.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що постпред США в ОНН Ніккі Хейлі заявила, що Росія порушує санкції, накладені на Північну Корею. Про це вона заявила на засіданні Ради безпеки ООН, передає Bloomberg.

"Чому, проголосувавши за введення санкцій 11 разів, Росія відступає від них? Ми знаємо відповідь. Тому що Росія шахраює. Але тепер їх зловили", - заявила Хейлі.

Вона також заявила, що порушення санкцій несе систематичний характер.

Варто нагадати, що США звинуватили Росію в наданні Північної Кореї (КНДР) допомоги у вбивстві брата лідера КНДР Кім Чен Нама. Таку заяву зробила постпред США при ООН Ніккі Хейлі на засіданні Ради безпеки ООН, який обговорює контроль над реалізацією санкцій проти Пхеньяну, передають російські ЗМІ.

За її словами, Росія допомагала спецслужбам Північної Кореї у вбивстві Кім Чен Нама з використанням нервово-паралітичних речовин.

"Коли Північна Корея здійснила вбивство Кім Чен Нама, це було при сприянні Росії, яка передавала біологічні речовини КНДР", - заявила Хейлі.

Нагадаємо, Південна Корея і КНДР можуть спільно прийняти Олімпіаду.

Як повідомляв Знай.uа друг Путіна Депардьє приїхав у гості до Кім Чен Ина.

Знай.uа писав, парад у Пхеньяні показав, під кого танцює Кім Чен Ин.