У США на 68-ці життя помер легендарний творець та продюсер культового серіалу "Альф" Тед Мамфорд.

Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Двоюрідній брат зірки розповів, що продюсер пішов з життя ще 6 вересня, проте інформацію про справжню трагедію намагались замовчати.

Крім того відзначається, що наразі про причину смерті не називається.

Також варто додати, що Мамфорд був відомий ще й по роботі над менш популярними серіалами. Серед яких: "Електрична компанія" і "Віськово-польовий шпиталь МЕШ". Відзначається, що саме за останню роботу він був нагороджений премією "Еммі".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Крім того, він працював над проектами "Вулиця Сезам" і "Шоу Косбі".

"Альф" - американський комедійний телесеріал. Він тривав чотири сезони в період з 1986 по 1990 рік. За сюжетом серіалу, одного разу на порозі простої сім'ї з Лос-Анджелеса з'явилося дивне волохате істота, яке назвалося Альфом. І з тих пір родина Таннерів поповнилася ще одним членом.

Разом з тим варто відзначити, що колишній головний редактор телекомпанії ТВ-2 Віктор Мучник повідомив про те, що Андрій Мурашов помер. До цього телеведучий провів у комі тиждень. Повідомляється, що лікарям довгий час не вдавалося поставити діагноз артисту.

"Якщо у телекомпанії і бувають люди, з якими вона асоціюється від початку і до кінця, то з цією людиною і для глядачів, і для всього Томська однозначно був Андрій Мурашов. Він, напевно, був найпопулярнішим телеведучим міста, але ніколи не втрачав почуття самоіронії, залишався інтелігентним і назавжди відданим своїй справі. Нам всім без нього буде дуже порожньо", - заявив одному з російських ЗМІ Віктор Мучник.

Мурашов був ведучим однієї з найпопулярніших в Росії телеперач "Час пік". Вона виходила в ефір з 1993 року.

На телеканалі Мурашов пропрацював 20 років. Журналіст дуже любив місто Томськ, в якому проживав, і часто готував документальні фільми, присвячені історії міста. Мурашов виходив в ефір до тих пір, поки влада РФ не закрили телеканал в 2015 році. Останню програму на телебаченні він провів разом з журналістом Мелані Бачиною, після чого більше ніколи не з'являвся як телеведучий.

Після повідомлення про смерть журналіста користувачі соцмереж почали з теплотою згадувати його передачі, а в особливості фразу "бережіть себе", з якої він довгі роки закінчував кожну свою передачу.

Колишня ведуча "Час пік", згадуючи Мурашова, шкодує, що у багатьох його колег залишилася якась недомовленість з ним, від чого втрата стає ще болючішою.

У Москві померла зірка культового радянського фільму "Любов і голуби"

Нагадаємо, неймовірні факти про найвідоміших людей.

Як повідомляє "Знай.ua", на зйомках серіалу про чекістів актора забили до смерті.

Також "Знай.ua" писав, що смерть відомого артиста Росії потрапила на камеру.