Певице з Киргизстану Зере Асилбек загрожує смертельна небезпека. Дівчина отримала анонімну погрозу з instagram. 19-річна Зері активно розвиває вокальну кар'єру і недавно випустила дебютний хіт під назвою "Киз". В даній композиції звучить заклик поважати право інших на вибір і індивідуальність.

Після виходу даної композиції в instagram з'явилася погроза на адресу співачки.

Як повідомила Радіо Азаттыку (киргизької службі Радіо Свобода) сама співачка, таке повідомлення надійшло в особистому повідомленні в соціальній мережі.

Інтерв'ю співачки:

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Невідомі з аккаунта Bespredel_kg дівчині погрожують розправою і вимагають видалити кліп «Киз». 18 вересня на своїй сторінці у фейсбуці Зері опублікувала скріншоти з текстом загроз. Дівчина перебуває у розпачі і шукає підтримку у близьких.

«Поки ми не зверталися в правоохоронні органи. Спочатку я пораджуся з татом, після чого прийму рішення»
, - сказала вона.

Кому знадобилося залякувати молоду співачку поки невідомо, але міністерство внутрішніх справ пообіцяли вивчити дані погрози на адресу Зері Асилбек.

Сподіваємося,що загрози залишаться тільки погрозами, а талант дівчини не пропаде під натиском свавільників. Винні будуть покарані, а Зері продовжить свою сольну кар'єру.

"Знай.иа" списав, що Киргизстані загинув 28-річний журналіст Киргизької редакції Радіо "Свобода" Уланбек Егизбаев. Відомо, що Уланбек останнім часом займався розслідуванням фактів корупції серед державних чиновників.

На порталі "Знай.иа" у попередніх статтях: Киргизстан офіційно став членом ЄАЕС. Киргизи тепер не будуть вважатися в Росії "чорними емігрантами". Вони зможуть працювати в РФ до одного місяця без реєстрації

Читай також: "Особливий сюрприз": Каменських порадує фанатів гаряченького. Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.