Аварія порома в Танзанії стала причиною смерті вже 136 осіб. Така інформація з'явилася від видання Reuters.

З'ясувалося, що місцеві рятувальники дістали з води, як мінімум, 136 тіл жертв інциденту в Танзанії.

Пором MV Nyerere перекинувся в четвер, 20 вересня, всього в декількох метрах від пристані на Укерове - найбільшому озері Вікторія.

До того ж, стало відомо, що 37 людей вижили після того, що сталося.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Слід нагадати, що на борту порома, який затонув у Танзанії на озері Вікторія, перебували близько 500 пасажирів. Також наголошується, що кілька сотень людей вважаються зниклими без весті.

Нагадаємо, раніше також повідомлялося, що в мережу потрапили унікальні знімки затонулих кораблів. Фотограф ризикує власним життям, щоб показати красу того, що залишилося від колись величезних морських махін.

Як з'ясувалося, шотландець, який обожнює дайвінг, Рід Макдональд, випустив книгу з унікальними знімками останків затонулих суден. В книгу увійшли деталі кораблів, які фотограф зняв на глибині 45 метрів, фото затонулого японського судна ще з часів Другої Світової війни. Поруч із судном виявлені і танки. На кораблях чоловік знаходив і самурайські мечі, і унікальний посуд. Також був знайдений британський лінкор, що опустився на дно під час Першої світової.

Раніше Знай.UA писав про те, що на дні Дніпра знайдено затонулий корабель. Відзначається, що передбачуваний час побудови судна - 16-17 століття. Довжина судна становить 20 метрів, а ширина - 4. Раніше біля місця знахідки вже був виявлений корабель.

Також Знай.UA розповідав, що прямо в морі загорівся пором з пасажирами. Інцидент стався близько Норвегії. 65-метровий пором почав горіти. Причиною став перегрів двигуна. Як стало відомо, на борту знаходилися 54 пасажири і члени екіпажу. Усіх вдалося евакуювати і доставити на найближчий острів для роботи медиків та правоохоронців.