Нові технології часто допомагають не тільки програмістам, бізнесменам і вченим, але й звичайному середньому класу теж іноді бувають корисні різні новенькі гаджети. Наприклад, всім знайомі дрони.

Погодьтеся, іграшка дорога і вельми цікава. Можна практично з будь-якого ракурсу зробити фото і відео. Однак, не завжди нові технології ведуть себе "пристойно" зі старими перевіреними апаратами. Таким апаратом став пасажирський літак, який летів за маршрутом Саскатун-Ванкувер. Літак з повним бортом людей ледь не зіткнувся з дроном.

Про це стало відомо завдяки повідомленню компанії "Jazz", якій належить літак.

Тим не менш, компанія не уточнила, де саме відбулася зустріч двох літальних засобів і як близько один від одного, вони знаходилися, зазначивши лише, що літак в той момент знаходився на висоті 2300 метрів.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Хоча для уникнення зіткнення пілотам літака не довелося змінювати курс, правоохоронні органи були поінформовані про інцидент, оскільки максимальна дозволена для дронів висота польоту в Канаді становить 100 метрів. За порушення цього правила операторам дрона загрожує штраф у 25 тис. доларів та тюремне ув'язнення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в четвер, 20 вересня у Танзанії, на озері Вікторія сталася страшна трагедія, яка забрала десятки життів. На місці аварії проводиться пошуково-рятувальна операція.

Сотні людей, що знаходилися на поромі, числяться зниклими без вісті. Рятувальники, що відновили вранці пошукову операцію, витягли з води ще 42 тіла. Так за новим офіційним даним число загиблих у катастрофі порома в Танзанії зросла до 86 чоловік.

Варто нагадати, що офіційні представники ізраїльської армії погодилися передати Російській Федерації інформацію про збитий російський літак Іл-20. Нагадаємо, що катастрофа сталася над сирійською територією. Про це стало відомо завдяки повідомленням Армії оборони Ізраїлю.

Так, ізраїльські військові підтвердили, що воєначальники представили доповідь щодо ситуації, яка стосується збитого російського літака системою протиповітряної оборони урядових сил Асада в Сирії.

Нагадаємо, жодного шансу для Путіна: ЗСУ порадували новим озброєнням.

Як повідомляв Знай.uа в Україну зайде ще одна авіакомпанія.

Знай.uа писав, катастрофа літака в Росії: з'явилися перші фото з місця катастрофи.