Нагадаємо, що ще в п'ятницю, 21 вересня, стало відомо про раптову смерть Президента В'єтнаму Чан Дай Куанга. А от сьогодні радник центрального управління охорони здоров'я професор медицини Фам Зя Кхай розповів, що причиною смерті президента став рідкісний вид онкологічного захворювання.

Медик зазначив, що даний вид раку має вірусне походження. Про це стало відомо завдяки повідомленню VietNamNet.

Представник управління, що відповідає за турботу про здоров'я керівників комуністичної партії та в'єтнамської держави, зазначив, що раніше у В'єтнамі не зустрічалися пацієнти зі схожими вірусами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Це дуже рідкісний різновид раку крові вірусного походження, в світі ще немає статистики по такому виду захворювань, тому і немає ніяких спеціальних лікарських препаратів проти цього вірусу", - розповів Фам Зя Кхай.

У деяких випадках, за словами професора, рак крові піддається лікуванню шляхом пересадки кісткового мозку, однак шансів на повне одужання у таких пацієнтів зовсім небагато.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в п'ятницю, 21 вересня, на 90-му році життя помер колишній прем'єр-міністр України, політик та громадський діяч Віталій Масол. Про це повідомив заступник голови Чернігівської обласної ради Арсен Дідур.

Віталій Масол працював головою українського уряду в останні роки існування УРСР в 1987-1990-х. Його змістила з крісла революція на граніті.

Варто нагадати, що родичі херсонської чиновниці Катерини Гандзюк, на яку вчинили напад і облили кислотою, розповіли про стан постраждалої.

Вони повідомляють, що за півтора місяці після замаху на життя активістка і керівник справами Херсонського міськвиконкому перенесла вже 11 операцій з видалення омертвілих тканин і пересадки шкіри.

Нагадаємо, Путін втратив вірного друга.

Як повідомляв Знай.uа це підстава: як фатальна блондинка відмазувала путінських агентів.

Знай.uа писав, смертельні заробітки в Польщі: напівмертву українку викинули на вулицю.