У понеділок, 24 вересня, у медіа простірі Росії спливла новина, яка не на жарт занепокоїла українців у анексованому Криму.

Крим
Крим

Стало відомо про те, що Росія відправляє у анексований Крим понад 50 літаків, у тому числі надзвуковий бомбардувальник Ту-22М3, і до 10 кораблів Чорноморського флоту.

Про це повідомив начальник прес-служби Південного військового округу Росії Вадим Астаф'єв.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За словами військового, вони візьмуть участь у навчаннях.

"У спільному навчанні візьмуть участь понад тисяча військовослужбовців об'єднання (4-ї армії ВПС і ППО) і буде задіяно понад 50 літаків дальньої, оперативно-тактичної, штурмової авіації, у тому числі літак дальнього радіолокаційного виявлення та управління А-50, надзвуковий ракетоносець-бомбардувальник Ту-22М3, а також до 10 кораблів Чорноморського флоту", — зазначив Вадим Астаф'єв.

Путін
Путін

До основного повідомлення також додається,що на першому етапі ескадрильї оперативно тактичної авіації перебазовуються із Ростовської області в анексований Крим. Там протягом тижня будуть проходити навчання із дивізією ППО і кораблями Чорноморського флоту.

Зокрема, ескадрильї винищувачів Су-30СМ і бомбардувальників Су-34 застосують ракети і бомби проти умовних цілей у районі полігонів Опук і Чауда.

Нагадаємо, у російської правлячої партії з'явилися проблеми. Кремлівські кандидати пролетіли з виборами на посаду губернаторів у двох регіонах.

Так, днями пройшов другий тур виборів у Володимирській області та в Хабаровську. В обох регіонах перемогли кандидати партії одіозного Жириновського "ЛДПР". Хоча, спочатку дані кандидатури розглядалися, як технічні. Про це пишуть російські ЗМІ.


Як писав раніше Знай.ua, ейфорія від окупації українського Криму, яку в Росії не інакше як "поверненням" не називають, потихеньку у росіян проходить.

А разом з прийняттям скандальної пенсійної реформи, це призвело до стрімкого падіння рейтингів російського президента Володимира Путіна.

путін
путін

На цьому тлі, швидше за все, Кремль намагатиметься здійснити чергову зовнішньополітичну авантюру, щоб відволікти увагу громадян. Про це заявив російський соціолог і політолог Ігор Ейдман у Facebook. Він упевнений, що путінська партія "Єдина Росія" програє чергові вибори.


Також Знай.ua писав про те, що російського громадянина заарештували в Норвегії за підозрою в незаконній розвідувальній діяльності.