Мабуть, путінським військам вже всього вистачає. У них є гарячий авіаносець і Бтри, які тиснуть строковиків. Залишилося тільки вирішити, що робити з радянським мотлохом ЗРК С-300.

І в Кремлі все-таки знайшли вихід. Стало відомо, що Російська Федерація передасть цей мотлох Сирії. Про це розповів міністр оборони Сергій Шойгу.

С-300

За словами путінського охоронця, даний комплекс значно посилить бойові можливості сирійської ППО.

Також глава Міноборони РФ нагадав, що у 2013 році Росія на прохання Ізраїлю припинила постачання Сирії С-300. За його словами, комплекс був готовий до відправлення, сирійські військовослужбовці вже пройшли необхідну підготовку. "Сьогодні ситуація змінилася. І не з нашої вини", – наводять його слова журналісти.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 24-30 червня для всіх знаків Зодіаку: смуга удачі Тельців, напруга Водоліїв та розчарування Дів "Укрзалізниця" змінила серйозне правило – потрібно знати про це заздалегідь Пенсіонерів забезпечать тимчасовою підтримкою: додаткові виплати до кінця 2024 року Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російський військовий літак Іл-20 було збито ППО, яку колись Путін продав Дамаску. У Міноборони РФ вже назвали винних у катастрофі. Про це пишуть російські ЗМІ з посиланням назаяву міністра оборони Сергія Шойгу.

Шойгу також підкреслив, що відомство неодноразово закликало Ізраїль утриматися від ударів по сирійцям. У розмові з главою Міноборони Ізраїлю Авігдором Ліберманом, Шойгу зазначив, що Росія "залишає за собою право на подальші кроки у відповідь".

Варто нагадати, що в 2014 році Кремль мав всі можливості для того, щоб йти маршем на Київ, проте можливі міжнародні наслідки втримали президента РФ Володимира Путіна від цього кроку.

Про це розповів нардеп Дмитро Тимчук під час інтерв'ю. За словами політика, якби глава Кремля знав, що наслідків не буде, то він би безпосередньо атакував Україну відразу після Майдану.

Нагадаємо, Росія почала наймасштабніші військові навчання в історії.

Як повідомляв Знай.uа Путін обезголовив силові структури Росії.

Знай.uа писав, соцмережі б'ються в істериці через куртку Путіна.