Що дійсно загрожує безпеці Сполучених Штатів, так це ядерна зброя, що є в розпорядженні у Російської Федерації, Китаю і Північної Кореї.

Про це у вівторок, 25 вересня, під час виступу у Військовому інституті Вірджинії заявив глава американського Міністерства оборони Джеймс Меттіс, передає прес-центр Пентагону.

"Якщо дивитися на зовнішні загрози, то перша, на яку потрібно звертати увагу, це ядерна загроза з боку Росії. У меншій мірі є загроза з боку Китаю. Також, безумовно, є загроза з боку Північної Кореї, і КНДР – зараз найнагальніша", – заявив глава Пентагону.

Він зазначив також, що ядерну загрозу часто і багато не обговорюють, але вона більш, ніж реальна. Меттіс підкреслив, що "ядерну війну неможливо виграти, тому не варто й починати".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Курт Волкер пояснив, у чому Росія грубо помиляється

Спеціальний представник США Курт Волкер заявив, що Росія з якоїсь причини наполегливо продовжує думати, що може розпоряджатися, кому керувати Україною. Сполучені Штати, у свою чергу, вважають, що українці і самі чудово впораються з цим завданням. У Кремлі до сих пір не зрозуміли, яким насправді наслідків призвело вторгнення Росії на українські території.

Агресія Росії на Донбасі: США зібрали докази

Спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер розповів про докази російської агресії на сході України, якими володіє США.

Нагадаємо, НАТО назвав єдиний спосіб порятунку Донбасу, і Путіну він не сподобається.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що на Донбасі вперше застосували страшну зброю, ОБСЄ знайшли шокуючі докази.

Також портал "Знай.uа" писав, що британський міністр терміново прибув на Донбас.