Президент США Дональд Трамп заговорив про "велике кохання" між ним та главою КНДР Кім Чен Ином.

Про це повідомляє The Guardian.

Зокрема, під час публічного виступу у штаті Віргінія під час мітингу на підтримку республіканської партії напередодні виборів до Конгресу він заговорив про взаємні теплі відносини, які "запалали" між ними після листування.

Крім того він розповів, що червнева зустріч з Кім Чен Ином у Сінгапурі започаткувала денуклеаризації корейського півострова.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

У свою чергу офіційний Пхеньян, проте, посилає суперечливі сигнали про готовність до ядерного роззброєння. Зокрема, буквально кілька тижнів тому Кім Чен Ин обіцяв Трампу згорнути ядерну програму до кінця його першого президентського терміну.

Відомо, що напередодні глава МЗС КНДР Лі Ен Хо заявив в ООН, що його країна почне позбавлятися від атомної зброї лише після того, як зможе переконатися в тому, що Америка не загрожує її національній безпеці.

Також варто відзначити, що у суботу президент США запевнив громадян у відновлені поваги США серед переважної більшості світових лідерів.

Разом з тим варто відзначити, що американський флот готується влаштувати Росії справжнє пекло, цього разу у морі. Міністр внутрішніх справ США заявив про морську блокаду російських суден.

За словами глави МВС США Райана Зіньке, судна, які постачають енергоносії на Близький Схід, можуть бути затиманими, - повідомляє Washington Examiner.

Таким чином США намагається попередити контроль з боку РФ через морські шляхи енергоносіїв на Близькому Сході, так, як це вона намагається робити сьогодні в Європі.

За словами глави американського відомства, причиною присутності Москви в близькосхідному регіоні є саме продаж нафти, від якої залежить економіка Росії.

Епохальний саміт: президент Трамп та Ким Чен Ин підписали підсумковий документ

Нагадаємо, Трамп згадав про фінансування іноземних армій.

Як повідомляв "Знай.ua", ображений Трамп спробував виправдати провал в ООН.

Також "Знай.ua" писав, що з'явилися фото бойових катерів Island, які США передадуть Україні.