Глава Білого дому Дональд Трамп заявив, що під час його виступу на Генеральній асамблеї ООН світові лідери розсміялися не над його словами, а разом з ним.

Про це американський лідер сказав у середу, 26 вересня, під час прес-конференції.

Так, президент США підкреслив, що новина про те, що його слова спровокували сміх, це "фейкові новини". Мова йде про виступ 25 вересня, коли Трамп сказав, що його адміністрація досягла більше, ніж яка-небудь попередня із президентських адміністрацій за всю історію Сполучених Штатів.

Коли публіка відреагувала на це сміхом, Трамп посміхнувся і сказав: "Такої реакції я не очікував, але все гаразд".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Трамп оголосив бойкот Джастіну Трюдо

Лідер США Дональд Трамп відмовився від зустрічі з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо в кулуарах Генеральної Асамблеї ООН. Як пояснив американський президент, причина тому - відсутність прогресу в переговорах про торговельній угоді.

Курт Волкер пояснив, у чому Росія грубо помиляється

Спеціальний представник США Курт Волкер заявив, що Росія з якоїсь причини наполегливо продовжує думати, що може розпоряджатися, кому керувати Україною. Сполучені Штати, у свою чергу, вважають, що українці і самі чудово впораються з цим завданням. У Кремлі до сих пір не зрозуміли, яким насправді наслідків призвело вторгнення Росії на українські території.

Агресія Росії на Донбасі: США зібрали докази

Спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер розповів про докази російської агресії на сході України, якими володіє США.

Нагадаємо, НАТО назвав єдиний спосіб порятунку Донбасу, і Путіну він не сподобається.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що на Донбасі вперше застосували страшну зброю, ОБСЄ знайшли шокуючі докази.

Також портал "Знай.uа" писав, що британський міністр терміново прибув на Донбас.