Три людини зникли безвісти після урагану "Ксенофон", який обрушився на Грецію. Про це повідомляє губернатор Центральної Греції Костас Бакоянніс на своїй сторінці в Facebook.

"Надзвичайний стан оголошено в муніципалітетах Лакрос, Мандуді, Лімні, і Агіа Анна. На острові Евбея зникли три людини", - написав він.

З наслідками урагану борються поліція і пожежна служба. Місцевих жителів закликають бути обережними і зайвий раз не виходити з будинку. Ураган "Ксенофон" обрушився на Грецію напередодні у суботу, 29 вересня.

Ο κύκλωνας σαρώνει την Περιφέρειά μας. Είμαστε εδώ όλοι, στους δρόμους. Δίνουμε μάχες, μαζί με την πυροσβεστική και την...

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
Geplaatst door Κώστας Μπακογιάννης - Kostas Bakoyannis op Zondag 30 september 2018

В муніципалітетах Лакрос, Мандуди, Лімні, Агіа Анна оголошена надзвичайна ситуація, школи та інші громадські заклади закриті.

Також у регіоні перервано поромне сполучення, перекинулися і пішли на дно кілька невеликих суден.

Стихія обрушилася на Грецію разом з лісовими пожежами, що охопили ряд островів. Метеорологи попереджають, що ураган протримається до вівторка.

В даний час циклон змінив напрям і рухається до Туреччини. Головне метеорологічне управління країни випустило штормове попередження для міст Ізмір, Айдин і Мугла.

Нагадаємо, столиці Канади Оттави і околиці атакував надпотужний торнадо, викликавши масштабні руйнування, які призвели до перебоїв з подачею електроенергії. Про це повідомляють ЗМІ.

Зараз вже відомо, що потужна стихія пронеслася переважно в західних районах столиці Канади і сусіднє місто Гатіно. Крім того, за даними влади, швидкість вітру подекуди сягала неймовірних 218 км\год.

Поки влада робить все можливе, щоб підрахувати всі збитки від погрому потужної стихії, адже ураган повністю зруйнував три будинки і пошкодив ще кілька десятків.

Нагадаємо, смертоносний ураган вирує в Україні, жертви вже є.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Британію атакував жахливий тайфун-вбивця.

Також раніше портал "Знай.uа" писав, що нищівний ураган "Флоренс" руйнує Америку, експерти оцінили збиток від природного апокаліпсису.