Колишній розвідник ГРУ Сергій Скрипаль, отруєний спецслужбами РФ у британському Солсбері, відмовився вірити, що до нападу причетні колишні колеги.

Про це після особистого спілкування з потерпілим у своїй книзі "Справа Скрипаля" (The Skripal Files) написав журналіст Марк Урбан.

Автор розповів, що після того, як Скрипаль вийшов з коми і зміг говорити, він заявив, що Кремль не міг мати відношення до отруєння. Також, за словами Урбана, Скрипаль попросив його не цитувати дослівно і пояснив: "розумієте, ми боїмося Путіна".

Постраждалий не вірив, що в небезпеці перебував він особисто, але при цьому все ж вирішив обійтися без публічних заяв, аби його рідні і близькі, які живуть на території Росії, могли і далі спокійно перебувати там.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Незважаючи на те, що Скрипаль давав свідчення британській розвідці, це не заважало йому відкрито виявляти націоналістичні погляди. Автор книги зазначає, що російський екс-офіцер активно підтримував окупацію та анексію Кримського півострова і відмовлявся вірити, що східний регіон України захопили саме росіяни.

Книга Марка Урбана з'явиться 4 жовтня

Журналіст ВВС Марк Урбан написав книгу про отруєний у Солсбері екс-шпигуна Сергія Скрипаля. "Справа Скрипаля" (The Skripal Files) - історія, заснована на численних зустрічах і розмовах Урбана з Сергієм Скрипалем. Книга вийде 4 жовтня", - повідомляють ЗМІ.

Що відомо про минуле Анатолія Чепіги

Руслан Боширов (справжнє ім'я Анатолій Чепіга), отримав диплом з відзнакою в Далекосхідному вищому загальновійськовому командному училищі, після чого його направили в спецназівський загін. Товариші по службі не думали, що Чепіга відрізняється особливими здібностями до практичної роботи розвідника.

Нагадаємо, соцмережі радіють викриттю "Боширова".

Як повідомляв "Знай.uа", безглузді відмазки Захарової не залишили жодного шансу отруювачам Скрипалів.

Також "Знай.uа" писав, розкрито особистість отруйника Скрипаля Боширова.