Польський президент Анджей Дуда потрапив в незручну ситуацію. Підписуючи документи про співробітництво країн з Дональдом Трампом, невдало потрапив у кадр. Через що отримав обурені зауваження від польського народу.

Але президент Дуда не розгубився і знайшовся як виправити ситуацію. Глава польської держави вирішив відфотошопити зроблені кадри і порадувати весь світ.

Так після фотошопу на знімку, де Дуда з Трампом підписує договір про стратегічне співробітництво, президенти помінялися місцями. Справа в тому, що на реальній фотографії Трамп сидів за своїм столом у Білому домі, а польський лідер стояв, схилившись над паперами. Дуду потім звинуватила польська громадськість у тому, що він дозволив принизити і себе, і країну.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Вчорашня перемога "біло-червоних" у півфіналі чемпіонату світу з волейболу призвела до повороту у відносинах Польщі та США. На доказ цього, мені прислали це фото. Я впав зі сміху", - написав польський лідер.

Анджей Дуда розмістив змінене фото і розповів про перемоги польської збірної з волейболу над американцями в півфіналі ЧС. Цікаво, як відреагував Дональд Трамп на такий фривольний фотошоп колеги. Чи сподобаються нові фото народу США. Чи висунуть американці претензію своєму президенту у зв'язку з оновленими фотографіями.

"Знай.ua" писав: "зліва президент Польщі: один знімок змінив життя людини. Кричущий скандал стався у Польщі. Відомий телеканал Belsat без пояснень звільнив свого менеджера з просування контенту в соціальних мережах Івана Шило за розміщення скандального знімка.

"Знай.ua" раніше повідомляв: півсотні організацій та приватні особи: стало відомо, хто потрапив у "чорний список" Трампа. Таким чином, в цей список потрапив авіазавод Гагаріна в Комсомольську-на-Амурі приватна військова компанія (ПВК) Вагнера, а також Оборонлогистика. Крім того, серед фізичних осіб опинилися начальник Головного управління Генштабу Збройних Сил Російської Федерації Ігор коробів, а також мільярдер Євген Пригожин.