В Білий дім, спеціально для президента США Дональда Трампа прислали "підозрілий конверт".

Цю інформацію повідомляє Секретна служба США, передає Fox News.

Цей конверт "не отримали у Білому домі і він не потрапив в Білий дім".

Служба не коментує і не розкриває подробиць події. Там зазначили, що зараз інцидент розслідується.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після того, як два отруєних листи прийшли в Пентагон, з'явилася інформація про те, що Трамп отримав такий же конверт. Одне послання було адресоване главі Пентагону Джеймсу Меттісу, а друге - адміралу військового флоту США Джону Річардсону.

У повідомленні говориться, що в листах був рицин - білковий токсин.

Рицин - токсична сполука, яка видобувається з касторових бобів. Речовину зберігають у порошкоподібному, рідкому і газоподібному станах. Його неодноразово застосовували під час терактів.

При отруєнні рицином людина спочатку відчуває нудоту, за якою слідує кровотеча із шлунка та кишечника, потім відмова печінки, селезінки і нирок, і в результаті - смерть.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо після підписання нового торгового угоди між країнами не подякував своєму колезі Дональду Трампу.

зокрема, під час свого виступу Трюдо перерахував всі сторони, які доклали зусиль до підписання нового торгового договору, однак не згадав про президента США Дональда Трампа.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", польський президент Анджей Дуда потрапив в незручну ситуацію. Підписуючи документи про співробітництво країн з Дональдом Трампом невдало потрапив в кадр. В наслідок чого отримав обурені зауваження від польського народу.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що відомий американський бізнесмен і нинішній президент США Дональд Трамп заявив, що "був би в дрова", якби заглядав би в склянку, і заявив, що ніколи в житті не пив пиво.