Користувачів мережі здивувала новина про черговий напад танцювальних веселощів від діючої прем'єр-міністерки Сполученого Королівства Терези Мей.

Як повідомляє The Guardian, політична діячка повеселила гостей на конференції Консервативної партії, до якої вона належить.

Тереза Мей

Відповідний відеоролик з танцем видання розмістило у себе на сторінці.

Як можна побачити на відео, Тереза ​​Мей вийшла на сцену під звуки відомого хіта групи ABBA Dancing Queen, хитаючи стегнами і розмахуючи руками.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто згадати про те, що такі забави регулярно трапляються з Мей. Наприклад, під час свого турне по Африці Мей відвідала Кенію.

На території кампусу ООН в Найробі вона зустрілася з дітьми і на пропозицію одного з школярів британська прем'єр виконала кілька рухів.

А в ПАР вона виконала місцеві народні танці.

Що ви думаєте про таку поведінку міністерки?

Нагадаємо, громадяни Великобританії розраховували на ряд переваг разом з виходом з Європейського союзу. Замість цього політики все ніяк не можуть домовитися ні в Лондоні, ні в континентальній Європі. Однак Тереза Мей бачить вихід з глухого кута у виборах.

Як повідомляв Znaj.ua, прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей заявила, що переговори по Brexit зайшли в глухий кут. Про це повідомляє Reuters.

Також Znaj.ua писав про те, що в уряді Британії назрівають серйозні зміни.