Все таємне стає явним. Не пройшло і ста років, як військові США визнали існування секретної бази, яка знаходиться в Гренландії.

Та не з доброї волі американським військовим довелося розкрити карти. Всьому виною глобальне потепління, сніг і лід, який приховував базу - зрадницьки розтанув.

За інформацією американських ЗМІ стало відомо, що колись абсолютно активна та боєздатна база Camp Century незабаром покаже себе з-під льодовика.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ще в 1959 році, під час правління президента Дуайта Ейзенхауера, базу ввели в експлуатацію. Відомо, що близько 200 людей обслуговували 3-кілометрову мережу тунелів, які приховані глибоко в льодовику. Однак навіть уряду Данії не було розкрито цілі Америки: проект "Крижаний хробак" створювався для обстрілу ядерними ракетами Радянського Союзу через льодові тунелі.

Проект Iceworm був залишений через нестабільність льоду, а потім Camp Century закрили на глибоку консервацію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що польський археолог Гжегож Кяршис знайшов в одній з частин країни засекречені елементи радянських атомних баз.

Варто зазначити, що ці неймовірно важливі елементи вдалося знайти лише завдяки аналізу розвідувальних елементів ЦРУ, що свідчить про величезну таємницю, яка зберігалася в стінах колишніх військових баз. Так, за даними польських ЗМІ ще в 1969 році на території країни було створено відразу три великих склади ядерної зброї.

Варто нагадати, що нові технології США шокували весь світ. Ніхто не очікував, що в найближчому майбутньому на людство чекає нова тотальна зброя. Випробування гіперзвукової зброї проводилося швидше, ніж очікувалося. Про це заявив на зустрічі з журналістами перший заступник міністра оборони країни Патрік Shanahan.

Він зазначив, що зараз Пентагон продумує, скільки одиниць техніки необхідно, як зробити їх більш модульними і як побудувати промислову базу.

Нагадаємо, Турчинов анонсував масштабну відповідь на провокації Росії в Азовському морі.

Як повідомляв Знай.uа Пентагон поспішає випробувати свою нову надпотужну "іграшку".

Знай.uа писав, США передали Україні потужний арсенал летального озброєння.