Двадцять людей загинули у дорожньо-транспортній пригоді за участю весільного лімузина. Катастрофа сталася в околицях американського штату Нью-Йорк. Про смертельну аварію повідомляє Fox News.

За попередньою інформацією, водій автомобіля не впорався з керуванням, і машина злетіла з пагорба. При цьому жертвами ДТП стали не тільки ті, хто знаходилися в весільному кортежі, але і пішоходи, які опинилися на шляху лімузина. Зараз на місці катастрофи працюють екстрені служби, встановлюються всі обставини трагедії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше повідомлялося, що мережу сколихнула жахлива новина про те, що в одному з регіонів Африки сталася масштабна ДТП. Стало відомо, що в Демократичній Республіці Конго сталася аварія – цистерна з паливом зіткнулася з іншим транспортним засобом. В результаті 50 людей загинули, повідомляє BBC з посиланням на заступника губернатора Центральній провінції Конго Атоу Матубуана Нкулуки. Ще близько 100 людей отримали опіки різного ступеня тяжкості.

Як додав Нкулуки, ДТП сталася на автомагістралі, що з'єднує столицю країни Кіншасі з єдиним портом ДР Конго на Атлантичному океані – Матаді. При цьому очевидці подій додають, що вогонь від вибуху швидко поширювався, загорялися навколишні будівлі.

Ми також писали, що в Росії маршрутка на повному ходу влетіла в автобус, багато жертв. В Тверській області маршрутка потрапила в жахливу аварію. Більше десятка людей загинули. Повідомляють російські ЗМІ з посиланням на оперативний штаб на місці аварії. Пізніше в МНС уточнили, що жертвами аварії стали 13 людей, ще четверо постраждали.

Нагадаємо, на Прикарпатті переповнений автобус потрапив у смертельну ДТП.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що під Києвом переповнений автобус потрапив у смертельну ДТП.

Також портал "Знай.uа" писав, що масштабна ДТП перетворила автобус на купу заліза.