Інцидент стався в понеділок, 8 жовтня. У провінції Канади Нью-Брансвік прогримів вибух на території нафтопереробного заводу компанії Irving Oil. Після цього було видно пожежу.

Про це повідомляє CBC News.

Місцеві жителі стверджують, що почули сильний вибух, після якого почалося загоряння. Стовп диму було видно на відстані декількох кілометрів.

У компанії Irving Oil дали коментар. Прес-служба повідомила, що на нафтопереробному заводі в місті Сент-Джон стався "серйозний інцидент". На даний момент з'ясовується інформація про постраждалих або загиблих.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Ми активно проводимо оцінку ситуації на цей час і пізніше надамо більше інформації", - сказано в повідомленні компанії.

Завод Irving Oil в Сент-Джона є одні з найбільших в Канаді, його потужність складає 300 тис. барелів нафтопродуктів в день.

Раніше повідомлялося, що в понеділок, 8 жовтня, в центрі Києва за адресою вулиця Еспланадна, 8/10 рятувальні служби екстрено евакуювали більше 300 осіб. Як з'ясувалося, на лінію рятувальних служб надійшов виклик про задимлення у приміщенні Міністерства соціальної політики України.

Уточнюється, що виклик на лінію рятувальних служб надійшов близько 17:40, повідомляє Інформатор.

Також відомо, що задимлення сталося на 19 поверсі. Повідомляється, що дим поширився до 14 поверху. Рятувальники розповіли, що на даній ділянці робітники проводять демонтаж ліфта. І ремонтно-зварювальні роботи були прийняті за пожежу.

Нагадаємо,пасатели попередили українців про страшну небезпеку. Недбалість та нехтування правилами безпеки є основними причинами смертельних пожеж.

Як повідомляв "Знай. ua", Міноборони склали карту найнебезпечніших місць Донбасу.

"Знай. ua" писав, що Мінсоцполітики палає у вогні, евакуйовано сотні людей. Задимлення сталося на 19 поверсі.