Командувач Східним округом військ національної гвардії Росії генерал-полковник Ігор Груднов раптово помер на 59-му році життя.Причина смерті при цьому не називається, зазначається лише, що його смерть була раптовою. Про це повідомляється на сайті російського відомства.

Відомо, що в 2000 році Груднов був представлений до звання Героя Росії "за мужність і відвагу, вміле керівництво операцією по визволенню Грозного від терористів". Він особисто брав участь у бойових діях.

Груднов був випускником Військової академії імені М. В. Фрунзе (1989) та Військової академії Генерального штабу Збройних сил РФ (2004). Службу почав в Управлінні внутрішніх військ МВС СРСР по Українській РСР та Молдавській РСР у 1980-х роках. У 1999 році призначений начальником штабу, потім — командувачем угрупованням "Північ" на території Чеченської Республіки. Східний округ військ Нацгвардії очолив 13 жовтня 2016 року.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше ми писали, що в Москві винесли вирок Корнію Макарову, який до смерті побив молодого хлопця. Відомо, що обвинуваченого відпустили в залі суду. Про це повідомив адвокат Артем Миняйчев.

Повідомляється, що суд визнав винним Макарова за статтею " заподіяння смерті з необережності. У ході судового засідання було перекваліфіковано обвинувачення і призначили покарання у вигляді обмеження волі на строк 1 рік і 11 місяців. Також Коренів повинен заплатити штраф у розмірі двох мільйонів рублів.

Також ми писали, що у неділю, 7 жовтня, у Дніпровському районі Києва біля однієї з багатоповерхівок під балконом перехожі знайшли труп чоловіка, загорнутий у ковдру. Це сталося на вулиці Ярослава Гашека. На вигляд загиблому близько 40 років. За попередніми даними, це людина без певного місця проживання.

Нагадаємо, сина зірки "Інтернів" звільнили в залі суду.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" загорнутий у ковдру труп посеред Києва до смерті налякав жителів.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, що на зйомках серіалу про чекістів актора забили до смерті.