Один з вагонів міжміського експресу між містами Кельн та Франкфурт загорівся прямо на ходу.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Наразі вже відомо, що у результаті НП п'ятеро пасажирів отримали травми.

Крім того відомо, що з поїзда евакуювали понад 500 осіб. Також лікарі, які прибули відразу ж після повідомлення зазначили, що всі потраждалі отримали травми легкого ступеня тяжкості.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Причина пожежі поки що невідома. На місці працюють експерти, які встановлюють всі можливі причини. Рух на цій ділянці шляхів поки перекрито.

Фахівці, які займаються технічним аналізом несправності відзначають, що для повного та об'ємного дослідження їм необхідно кілька днів.

Разом з тим варто відзначити, що раніше Росія знову не змогла запустити ракету. Раніше ми повідомляли, що 11 жовтня, під час старту російської ракети-носія з новим екіпажем МКС сталася аварія.

Космічний корабель "Союз МС-10", запущений з космодрому Байконур у Росії до Міжнародної космічної станції, не вийшов на орбіту через аварію носія. Екіпаж аварійно приземлився, американець і росіянин живі.

Як повідомляє російська прокремлівська газета, до аварії ракети Союз-ФГ, що сталася 11 жовтня, незабаром після старту, призвело не відділення одного з чотирьох бічних блоків першого ступеня.

Інше джерело підтвердило цю інформацію:

"За попередніми даними, зафіксовано удар одного з чотирьох блоків першого ступеня по центральному блоку другого ступеня. По телеметрії, що надійшла з ракети, зафіксовано падіння тиску в баках наддуву другого ступеня".

За його словами, автоматика могла розцінити цей збій як критичний і миттєво привести в дію систему аварійного порятунку, відокремила капсулу з космонавтами від аварійної ступені.

Причетні до розслідування даного інциденту заявили, що до такого розвитку подій могли привести три причини:

- перша пов'язана з відмовою роботи пірозамка бічного блоку;
- друга — з механічним пошкодженням його кріплення:
- третя причина, "теоретично вона може бути пов'язана з автоматикою, яка не дала команду на відстріл "боковушки", - зазначино в одному з джерел.

Також він підкреслив, що остання версія є малоймовірною.

Також зазначається, що аварійній комісії буде важко встановити причини події з ракетою Союз, оскільки щаблі після падіння критично пошкоджені.

Нагадаємо, у космонавтів аварійного "Союзу" виявили проблеми зі здоров'ям.

Як повідомляв "Знай.ua", шалена вантажівка протаранила переповнений трамвай.

Також "Знай.ua" писав, що ганебний провал Роскосмосу показали на відео.

Аварія "Союз МС-10" - екіпаж приземлився і живий