Напередодні користувачів мережі вразив відеоролик, на якому дорослий напівроздягнений чоловік вибігає з будинку з дробовиком і женеться за підлітком.

При цьому хлопчик лише стукав у двері його будинку і якби він так швидко не втік, то ця історія могла закінчитися дуже трагічно. За такий проступок чоловік по імені Джеффрі Цейглер опинився на лаві підсудних.

Про це повідомляють на Reddit.

Відео, яке показали в суді у другий день судового розгляду, було записано домашньою системою спостереження, що належить 53-річному Джеффрі Цейглеру, який знаходиться на South Christian Hills Drive.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цейглера звинувачують у тому, що він стріляв у 14-річного Бреннана Уокера в той час, коли той зупинився біля будинку чоловіка і почав стукати у двері, щоб запитати про направлення в школу. Повідомляється, що хлопчик пропустив шкільний автобус і вирішив звернутися за допомогою до місцевих жителів.

Чоловік на судовому засіданні стверджував, що думав, що хтось увірвався в його будинок. Він переконував усіх присутніх, що не думав стріляти в хлопчика і лише спіткнувся, коли вибігав на вулицю. Саме з цієї причини його дробовик вистрілив.

У мережі багато користувачів вважають, що 53-річний чоловік просто старої закалки і звик сприймати чорношкірих хлопців як потенційну загрозу своєму майну. Його дії ніхто не виправдовує, але і версія того, що він спіткнувся, багатьом здається неправдоподібною.

Крім того, користувачі відзначили, що відео знято на камеру зовнішнього відеоспостереження, яка встановлена на будинку самого підсудного.

Деякі навіть здивувалися тому, що цей нетерпимий чоловік надав суду відеоролик, а не послався на те, що камера була несправна або щось в цьому роді.

Нагадаємо, хворий на шизофренію звірячому розправився з рідною матір'ю. У неконтрольованому українською владою Кірові чоловік вбив власну матір.

Як повідомляв "Знай. ua", сина зірки "Інтернів" звільнили в залі суду. Вбивці блогера вдалося уникнути в'язниці.

"Знай. ua" писав, що влада знайшла спосіб запобігати смерть підлітків. У Британії ввели нову посаду.