Президент Росії Володимир Путін не на жарт розлютив користувачів новим знімком під час святкування ювілею народного артиста СРСР Марка Захарова.

Фото оприлюднив на своїй сторінці у Twitter журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов.

Користувачі мережі бурхливо відреагували на пост кореспондента.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Так буває, дракон привітав режисера фільму "Вбити дракона ", - згадали в коментарях про відому картину Захарова. " - І ви терпите? - Ми звикли. - До дракона можна звикнути? "- провели вони аналогію з Путіним.

"З величезним задоволенням приєднуюся до численних привітань, що звучать сьогодні на вашу адресу, і від душі бажаю вам успіхів і благополуччя": виголосив утін на ювілеї Марка Захарова.

До слова, Марк Захаров, який був довіреною особою всеросійської партії "Єдина Росія" на виборах в Державну думу VII скликання, відомий своєю давньою та вірною симпатією до російського президента.

Нагадаємо, глава Кремля Володимир Путін доволі емоційно та нецензурно висловився про отруєння колишнього російського розвідника, який перейшов на сторону Західних спецслужб Сергія Скрипаля.

Сергій Скрипаль
Сергій Скрипаль

Про це повідомляє Telegram-канал 360tv.

Так, він відзначив, що історію з отруєнням екс-розвідника Скрипаля надмірно роздмухують ЗМІ, які вбачають у ньому справжнього правозахисника та месію.

путін
путін

Більше того Путін не стримався та почав у доволі емоційному стилі ображати дії Скрипаля, зокрема його "зраду". Так, він відзначив, що Скрипаль став справжнім зрадником для всіх росіян, адже продав свою Батьківщину іноземним спецслужбам.

Отравление Скрипалей
Отравление Скрипалей


Як повідомляв раніше Знай.ua, днями користувачі у соцмережі звернули увагу на дивну публікацію в смоленській газеті, в якій гарну погоду в регіоні пов'язали з прольотом над регіоном літака президента Росії Володимира Путіна. Про це написали на сторінці Ехо Москви в Facebook.

Володимир Путін
Володимир Путін


Також Знай.ua писав про те, що російський уряд відмовився фінансувати грандіозне будівництво двох розпіарених мегапроектів.