Принц Гаррі і Меган Маркл пережили сильний стрес в кінці минулого місяця.

Про це повідомляє газета The Mirror.

Наразі вже відомо, що у літак, яким таємно летіла королівська пара до Амстердама, вдарила блискавка.

Відзначається, що основний удар прийшовся в передню частину літака та ледь не зачепив навігаційне обладнання, що значно б затруднило подальший політ. Експерти розповіли, що через фюзелаж літака пройшла напруга у 30 мільйонів вольт.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Після цього пілотам все ж вдалося посадити літак у аеропорту Амстердама без жодних проблем. Відомо, що оренда подібного літака коштуватиме близько 26 тисяч доларів, які пара заплатила з власної кишені, а не коштів платників податків.

Разом з тим варто відзначити, що у середу, 10 жовтня, стало відомо, що колишній чоловік Меган Маркл Тревор Енгельсон одружився на дієтолозі Трейсі Курленд, якій він зробив пропозицію через два тижні після весілля Меган і принца Гаррі.

Повідомляється, що весілля було далеко не гучним і пишним, а навпаки закритим і скромним. Церемонія відбулася в містечку Хідден-Хілз в Каліфорнії.

"Весілля було дуже скромним і інтимним, і дуже сильно відрізнялося від гучного королівського весілля Меган і Гаррі в Англії", - розповів виданню один із гостей.

Варто відзначити, що Енгельсон і Меган вперше зустрілися ще в 2004 році, до того, як вона здобула популярність завдяки ролі в серіалі "Форс-мажори". Вони зустрічалися шість років, поки одружилися на Ямайці в 2011 році. Подружжя розлучилося два роки тому. За їх словами, причина розлучення була в непримиренних відмінностях.

Крім того, відомо, що нова дружина Энгельсона – дочка банкіра мільярдера Стенфорда Курленда. Імовірно, церемонія пройшла в будинку, де живуть батьки Трейсі.

До речі, не так давно герцогиня Сассекська і дружина принца Гаррі Меган Маркл вперше з'явилася на публіці без супроводу чоловіка та інших членів британської королівської сім'ї. Уточнимо, що Маркл відвідала урочисте відкриття виставки Океанія, яка проходила в Королівській академії мистецтв у столиці Великобританії.

Нагадаємо, сестру Меган Маркл під конвоєм викинули з палацу.

Як повідомляв "Знай.ua", сестра Меган Маркл розповіла правду про герцогиню.

Також "Знай.ua" писав, що принц Гаррі і Меган Маркл покидають Великобританію.

37-річної Меган Маркл пора народжувати?