Цей страшний і в якійсь мірі містичний випадок можна назвати справжнім дивом, тому що семирічний хлопчик явно народився в сорочці.

Інцидент на відео стався в Індії. На кадрах видно, що посеред дороги, біля будинку, група хлопчиків грає у футбол.

У якийсь момент семирічний хлопець у червоній футболці сідає перед сірим автомобілем зав'язати шнурки.

За кермом припаркованої машини сидить жінка, і, коли хлопчик сідав на землю, вона була зайнята іншим, тому навіть не побачила його пере своєю машиною. І ось, вона почала виїжджати і просто переїхала бідного юнака, який намагався встати. У підсумку він опинився під авто.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сама жінка за кермом навіть не зрозуміла, що щось було не так. Вона спокійно поїхала далі і не повернулася. Хлопчик, втім, теж повів себе так, ніби нічого не сталося.

Він схопився і бігом повернувся назад до хлопців. Однак поряд з ними хлопчик знову сів на землю, можливо, вже від болю. В кінці запису видно, як друзі допомагають йому встати і допомагають піти.

Відео інциденту можна подивитися ТУТ.

Раніше повідомлялося, що користувачів мережі вразив відеоролик, на якому дорослий напівроздягнений чоловік вибігає з хати з дробовиком і женеться за підлітком.

При цьому хлопчик лише стукав у двері його будинку і якби він так швидко не втік, то ця історія могла закінчитися дуже трагічно.

Нагадаємо, п'яний білорус повторив подвиг Вінні-Пуха. Чоловік госпіталізований з множинними травмами.

Як повідомляв "Знай. ua", натовп школярів скалічила 11-річну дівчинку. Російські школярі побили дівчинку і зняли знущання на відео.

"Знай. ua" писав, що гонитва розлюченого чоловіка за хлопчиськом потрапила на відео. Хлопчик пропустив шкільний автобус і вирішив звернутися за допомогою до місцевих жителів.