Під час зйомок художнього фільму сталася надзвичайна подія, яка забрала життя одного з каскадерів.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так, наразі вже відомо, що мова йде про зйомки фільму "Іллінські рубежі". Відомо, що під час зйомок однієї зі сцен битви, яка проходила у Калузькій області під танком загинув каскадер.

"Каскадер загинув під танком на зйомках військового фільму "Іллінські рубежі" в Калузькій області. Танк не загальмував на потрібній точці, чоловік не встиг зреагувати і потрапив під машину", – йдеться в повідомленні.ї

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім того відзначаєтьмя, що на місце трагедії відразу ж прибули екстренні служби, які почали перевірку з метою з'ясування причин смерті.

Пізніше російські ЗМІ назвали й ім'я загиблого. Ним виявився Олег Шелкін. Відомо, що він помер прямо на знімальному майданчику від отриманих травм.

Разом з тим варто відзначити, що колишній стрілець-парамедик штурмової роти добровольчого батальйону "Донбас" Сергія Міщенко зазначив, що кожен повинен сходити на новий фільм про українських розвідників на Донбасі - "Позивний Бандерас". Ця картина знята на високому рівні, ця історія розповідає про те, що дійсно відбувається зараз в нашій країні.

Міщенко розповів, наскільки авторам фільму вдалося передати атмосферу. Які деталі є точними, а що не відповідає реаліям. А також - чому таке кіно треба підтримувати.

"Це дуже потрібно зараз: і для донесення правди про цю війну, і для виховання молоді, і для формування патріотичної громадської думки. Це потрібно для зміцнення України. І це потрібно для розвитку українського кіно", - вважає Міщенко.

Нагадаємо, українська короткометражка виграла престижний закордонний конкурс.

Як повыдомляв "Знай.ua" писав, що у Лаврова скрепно пропіарили український фільм "Донбас".

Також "Знай.ua" писав, що на екранах з'явиться унікальний український фільм "Позивний Бандерас".

Позивний "Бандерас"| Офіційний трейлер |HD