Маленькі дівчатка люблять одягатися як принцеси, а близнюки Instagram Емма і Міла Штауффер підняли це захоплення на новий рівень перед Хелловіном.

Чарівний дует вирішив одягтися як королева Великобританії Єлизавета II і Меган Маркл для популярного свята, а їх мама Кейті опублікувала фотографію пари в костюмі на своєму популярному записі Instagram.

Міла вирішила вбратися, як Меган-наречена в день свого весілля з принцом Гаррі в травні, а Емма одяглася як королева в репліці лаймового і пурпурного костюма Стюарта Парвіна, який вона одягла на ту весільну церемонію.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Фотографія сподобалася фоловерам цих двох чарівних близнят, чий профіль зібрав вже 4 мільйона передплатників. Вони часто радують своїх фанатів смішними відео і барвистими фотографіями. Не без допомоги мами, звичайно.

"Саме миле, що я коли-небудь бачив", "Омг, це чудово", "Як чарівно! Я люблю цих двох дівчаток, вони завжди змушують мене посміхатися", - пишуть захоплені коментатори.

Мама Кеті почала публікувати фотографії своїх близнюків, так як вони народилися в 2014 році. Міла, зокрема, часто потрапляє у веселі відеоролики, де зображує впертого малюка з думкою про все: від відвідування спортзалу до відносин. В онлайн-славі близнюків також з'явилося безліч знаменитостей, у тому числі мами Джессіка Альба і Джулс Олівер, а також Кріс Дженнер.

Нагадаємо,трашный діагноз Меган Маркл поставив на вуха весь світ. Меган Марк поставили страшний діагноз.

Як повідомляв "Знай. ua", Вікторія та Девід Бекхем вирушили в далеку подорож. Сімейство прибуло в Сідней за особливим запрошенням.

"Знай. ua" писав, що Меган Маркл вразила всіх у Сіднеї. Герцог і герцогиня Сассекские відвідали особливе для них захід.