Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон і її чоловік принц Вільям зустріли короля Нідерландів Віллема-Олександра з дружиною.

Урочистий вечір пройшов в Букінгемському палаці у вівторок, 23 жовтня. Про це пише The Daily Mail.

З такої нагоди, герцогиня вбралася в сукню зі шлейфом блідо-блакитного кольору від модного бренду Alexander McQueen. Доповненням образу була улюблена тіара матері принца Вільяма принцеси Діани і брошка з портретом королеви на жовтій стрічці.

Як відомо, життя королівських персон знаходиться під пильним оком громадськості. Кожен вихід представників монаршої родини розглядають під мікроскопом, вони є об'єктом обговорення в ЗМІ та соцмережах. А стиль герцогині Кембриджської впливає на вибір одягу британок, на неї дивляться, як на зразок для наслідування.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Однак цього разу вибір сукні герцогинею сподобався далеко не всім. Користувачі мережі вже встигли охрестити сукню, як "найгіршу в житті Кейт Міддлтон". Деякі порівняли її з вбранням подружки нареченої або ж з платтям для випускного.

Герцогиня Кембриджська не вперше дивує вибором одягу. Щоправда, переважно це стосується вибору, оскільки Кейт Міддлтон часто обирає навіть на офіційні заходи бюджетні речі. До того ж, дружина принца Вільяма не соромлячись може одягти одне і те ж вбрання кілька разів і не боїться осуду. Кейт Міддлтон не раз "ловили" на образах від Zara, чий одяг доступний пересічному жителю Англії. Таким чином герцогиня показує, що по-королівськи можна виглядати і в сукні за 200 доларів, а марнотратство в сучасному світі зайве.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон у бюджетній сукны влаштувала закриту вечірку

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі показали архівне відео першої зустрічі Кейт Міддлтон та принца Вільяма.

Також "Знай.ua" писав, Кейт Міддлтон вийшла з декрету і відразу відправилася у справах