Кейт Міддлтон і принц Вільям влаштували закриту зустріч з учасниками шоу BBC Radio 1 Teen Hero Award. Їх члени королівської родини запросили в Кенсінгтонський палац. Однак увагу публіки привернув наряд герцогині.

Кейт з'явилася на заході в сукні бренду Whistles під назвою "The Margot spot shirt dress" за 149 фунтів стерлінгів, що становить приблизно $200. Вона повернулася до своїх обов'язків після декретної відпустки і влаштувала таємну зустріч з фіналістами шоу BBC Radio 1 Teen Hero Award. І кілька фотографій з закритого заходу з'явилися в мережі.

Особливих підлітків Кейт зустріла в коричневій сукні в дрібний горошок і уклала волосся хвилями. Герцогиня не вперше обирає навіть на офіційні заходи бюджетні речі. До того ж, дружина принца Вільяма без сорому може надіти один і той же наряд кілька разів і не боїться осуду.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Так, Кейт Міддлтон не раз "ловили" на образах від Zara, чий одяг також доступна пересічному жителю Англії. Таким чином герцогиня показує, що по-королівськи можна виглядати і в сукні за 200 доларів, а марне марнотратство в сучасному світі зайве.

Прийом у палаці організували Кейт Міддлтон і принц Вільям. На нього були запрошені 10 талановитих підлітків. Діти від 12 до 17 років є переможцями щорічного конкурсу BBC Radio 1 Teen Hero Award.

Нагадаємо, герцогиня у сукні від бодипозитивного бренду "підірвала інтернет". Герцог і герцогиня Сассекские вирушили в тур по Австралії і Океанії.

Як повідомляв "Знай. ua", Меган Маркл і принц Гаррі розважилися на пляжі.

"Знай. ua" писав, що принц Гаррі затис альпіністку в обіймах прямо на мосту. Герцог Сассекский підкорив вершину без своєї дружини.